Ako je nekome slučajno palo na pamet da menja stan u sred leta kao meni jadnoj, bolje neka uzme čašu vode i šećer u ruke i ... neka sedne!

 Tog leta Gospodnjeg, stvari nisu lepo mirisale na Dorćolu. Pogotovo u stanu - podrumu. Godina dana sam tu izdrzala, boreći se sa pečurkama i bubašvabama, nenormalnim freakovima koji eto BAŠ ispred MOG prozora parkiraju auto ili bezdušno odvrnu neku tešku boleštinu od house muzike na parkingu i eto tako...sede u autu! Pa ljudi moji, idite i radite nešto! Hvatajte zjale, npr!!!

Ne, nisam besna... "Bolje je živeti sam u pustinji nego s besnom ženom u kući" (Solomon) ali...s obzirom da ja ni kuću nemam... Razlog zbog kog vam pišem je to što gorim od želje da vam prenesem jednu situaciju...

Poučena iskustvom sa oglasima i agencijama, ja lepo okačim svoj oglas na netu kako jelte trazim garsonjeru, navedem OBA broja (mašala!), email adresu (ma kad je bal...) i jedno veče eto meni poziva. Izvesni gosp.M :) Nekim tihim glasićem kojim je pričao, pomislila sam da možda, poor child, nije jeo 2 dana!!! Ili da se krije od nekoga u ćošku... Napričao onmeni kako je stan u centru Silikonske Doline, kako je lepo uredjen, ogroman...i kako je on tu POSLUGA tj.sluga ....ili sta god ;) I da li bih JA ŽELELA DA IMAM POSLUGU U STANU?????

hahahhahahahaa :) kakvo pitanje!! U životu ne bih pomislila na tako nešto, nisam buržuj ljudi, ja drugima služim, kuvam kafe, čistim, perem, peglam, p... :) Ja se onako, našla u čudu, ali krenem ja da ogovaram na njegova bolesna pitanja!! (što je zapravo najcrnje u celoj priči)

I tako razgovor teeeče, on ima milion pitanja, Bože me sačuvaj, ko da ima ispred sebe anketu pa samo zaokružuje moje odgovore! Šta me je pitao?? Hmm...

01.Šta bi bilo njegovo zaduženje u kući?

02.Da li želim da mi  pere  veš ( u jednu korpu ide šaren veš u drugu beli veš) 

03.Da li želim doručak u krevetu i na koji način da me budi?

04.Da li želim da mi spremi toplu kupku, kad umorna dodjem s posla? (ooo that is so sweet!)

05.Kako izgledam? Visina, težina, boja kose, stil oblačenja ("vi ste u principu tip MALE PRINCEZE!?") A ja budala odgovaram sa "da,da!!!"

06. Da li bi moj dečko imao nešto protiv ako bi on živeo u istom stanu gde i ja?

ZATIM SLEDI NAJŽEŠĆE PITANJE:

07.Da li želite, kada se vratite s posla da Vam izmasiram stopala i da Vas POLJUBIM U NOGU????????

.................................(GDE SU KAMERE? AJDE GDE SU KAMERE? KO ME TO ZAJEBAVA?) ....

08. Zašto ste  se nasmejali, zar je to pitanje Vama smešno?

09. Ukoliko nešto ne ODRADIM kako treba, da li biste me KAŽNJAVALI I NA KOJI NAČIN???

(ma bičuj, bičuj me, bičuj Stojane)

10.Kako biste želeli da Vas oslovljavam (3 ponudjena odgovora):  A.Gospodjice

 B. Gazdarice

 C. GOSPODARICE 

ahahhahahahha 

A ja debil nad debilima, ne provaljujem manijaka, nego u svom pravničkom duhu odgovaram kako ja eto nisam pristalica drakonskih kazni, kako je to ostatak iz varvarskog vremena,kako bi "Gospodjice" najviše odgovaralo, to Gazdarice mi malo deluje feudalno....ma halo!!! Majo dete ,otrezni se!!!!

Ne pitajte kako sam ga se otresla...kakav freak...fem-dom....

Da li je to uopšte bolest ili običan fetiš? Ili je i fetiš neka vrsta bolesti? Eto meni je npr.fetiš da shopingujem :)) i kad vidim dooooobru štiklu - ja se razpilavim sva :)))A on se razpilavi kad ga neka  domino dama šljapne po guzi ili mu...ma ne daj bože...precvika ponos :P

I tako sam se pola sata smejala sebi debilu i pitala se Quo vadis, svete? 

 

mponcic